Voor 12 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd 🚴

Privacyverklaring

Algemeen

We beschermen je gegevens en respecteren jouw rechten.

Rose Mary wordt uitgebaat door Smart Retail en is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Smart Retail BV heeft Edingensesteenweg 196, B-1500 Halle als maatschappelijke zetel en is ingeschreven onder het ondernemingsnummer 640.760.224. RPR Brussel. Ook wanneer we “Rose Mary”, “wij” of “ons” gebruiken in dit document, verwijzen we naar Smart Retail BV.

Persoonsgegevens zijn heel belangrijk voor ons. Wij maken er dan ook een punt van om deze zo goed mogelijk te beschermen. Bij het gebruik van je persoonsgegevens houden wij rekening met de rechten die je hebt volgens de wet.

Bij Rose Mary kan je maaltijden bestellen en deze thuis laten leveren. Om deze dienstverlening goed te kunnen uitvoeren hebben we een aantal van jouw persoonsgegevens nodig.

Welke persoonsgegevens verzamelen en gebruiken we?

We verzamelen gegevens die je ons zelf meedeelt, gegevens over bezoeken aan de website, enzovoort.

Gegevens die je aan ons geeft

Om de bestelling aan de juiste persoon te kunnen afleveren en de betaling te kunnen uitvoeren hebben we een aantal van jouw gegevens nodig. Zo hebben we je voornaam, naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig.

Je e-mailadres gebruiken we om een bevestigingsmail van jouw bestelling te kunnen sturen. Je telefoonnummer gebruiken we om je op de hoogte te brengen wanneer je bestelling geleverd zal worden.

Via de website

We houden technische gegevens bij over elk individu dat onze website bezoekt. Voorbeelden hiervan zijn het IP-adres, de browser en de externe website of app die naar ons heeft doorverwezen.

Daarnaast houden we ook bij hoe elke bezoeker de website gebruikt. Zo weten we wanneer mensen onze website bezoeken, hoe een webpagina wordt bekeken, waar er precies wordt geklikt, waar men de website opnieuw verlaat, enzovoort. Deze analyses laten ons toe om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren. Deze informatie wordt ook gebruikt om de website aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren en interesses. Zo kunnen we je eerst de producten of voordelen tonen waarin je het meest geïnteresseerd bent en de meest interessante advertenties selecteren.

Cookies laten ons toe deze kennis op te bouwen over verschillende bezoeken aan onze websites heen? Een cookie is een stukje informatie dat jouw browser voor ons opslaat en ons op een later moment – bijvoorbeeld bij een volgend bezoek – opnieuw doorstuurt. Meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kan je terugvinden in ons cookiebeleid:

https://www.colruytgroup.com/wps/portal/cg/nl/h/legal/cookies.

Waarom en op welke basis verwerken wij jouw persoonsgegevens?

We hebben jouw gegevens nodig om u onze diensten te kunnen aanbieden. We hanteren daarbij strenge interne (communicatie)regels.

Uitvoering van een overeenkomst

De gegevens die je ons zelf geeft hebben we nodig om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Zonder deze gegevens kunnen we geen bestellingen leveren.

Gerechtvaardigd belang

We kunnen je beperkte communicaties sturen. Zo is het mogelijk dat we je een e-mail sturen met de vraag naar feedback. Deze feedback kan ons helpen om onze dienstverlening nog verder af te stemmen op de noden van onze klanten.

Op basis van onze gerechtvaardigde belangen kunnen we je onze nieuwsbrief toe sturen. Hiervoor kan je je steeds uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke e-mail.

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?

Smart Retail heeft toegang tot jouw gegevens en zal jouw gegevens nooit verkopen.

Smart Retail BV

Het personeel van Smart Retail BV en Colruyt Group Academy heeft toegang tot jouw persoonsgegevens. Enkel personeel die jouw gegevens nodig heeft voor de uitoefening van haar job, heeft toegang tot deze gegevens.

Partners en dienstverleners

De koerierdienst, en zijn personeel, die ons helpt bij het leveren van de bestellingen heeft ook toegang tot jouw gegevens. Zo weten zij waar ze de bestelling moeten leveren. Ook de beheerder van de website, Shopify, en MultiSafePay, die de online betalingen afhandelt, hebben toegang tot jouw persoonsgegevens. Deze partners zijn gebonden aan deze privacyverklaring en mogen jouw gegevens voor geen andere doeleinden gebruiken dan hierin beschreven. Met hen sluiten we ook steeds een contract af zodat ook zij jouw gegevens veilig bewaren.

Andere dienstverleners hebben soms toegang nodig tot uw persoonsgegevens. Dit geldt onder andere voor advocatenkantoren, incassobureaus, gerechtsdeurwaarders, verzekeringsmaatschappijen of banken.

Bevoegde autoriteiten

In geval van een gewettigd verzoek moeten wij je persoonsgegevens overmaken aan bevoegde autoriteiten. Elk verzoek zullen wij eerst nagaan en onderzoeken vooraleer wij uw persoonsgegevens effectief overmaken aan bevoegde autoriteiten.

Hoe dan ook zal Smart Retail jouw gegevens nooit verkopen.

Waar bewaren we uw persoonsgegevens?

Jouw gegevens worden in Europa en in de VS bewaard.

Smart Retail bewaart jouw gegevens binnen de Europese Unie. Onze websitebeheerder is een Amerikaanse partij en bewaart jouw gegevens in de VS. We hebben de nodige maatregelen genomen zodat jouw gegevens dezelfde bescherming genieten als binnen de EER

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

Wij verwijderen uw persoonsgegevens zodra deze niet meer relevant zijn in het kader van de overeenkomst.

Al de persoonsgegevens zullen vijf jaar na je laatste aankoop verwijderd worden.

Wanneer je dit wenst, zullen wij jouw data eerder verwijderen. Dat kan door ons te contacteren via één van de onderstaande contactmogelijkheden. 

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

We doen er alles aan om jouw gegevens optimaal te beschermen. Toch kunnen we nooit een volledige garantie bieden.

Wij bewaren je persoonsgegevens op goed beveiligde en gecontroleerde computers. Wanneer we samenwerken met andere partijen, eisen we van hen eenzelfde niveau van beveiliging. Ondanks al onze inspanningen kunnen wij de veiligheid en bescherming van je persoonsgegevens nooit volledig garanderen.

Wat zijn jouw rechten als Gebruiker?

We houden altijd rekening met de rechten die je hebt volgens de wet. Je kan foutieve gegevens laten verbeteren, ons vragen je gegevens niet te gebruiken voor direct marketing, enzovoort.

Smart Retail hecht heel veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Bij het gebruik ervan houden wij rekening met de rechten die je hebt volgens de wet. Daarom zetten we ze hieronder allemaal op een rijtje. Je kan ons contacteren via de contactgegevens die je onderaan deze Privacyverklaring terugvindt.

Je kan je op elk moment laten schrappen bij Rose Mary. De dienstverlening en al de bijhorende communicaties worden dan stopgezet.

Je kan een overzicht vragen van de persoonsgegevens die we van jou bijhouden. Je kan foutieve gegevens laten verbeteren en gegevens die niet langer relevant zijn laten verwijderen.

Je kan jouw contactgegevens laten doorsturen naar een andere partij.

Je kan ons vragen om het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken of om bezwaar te maken tegen een gebruik van jouw persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden.

Klachten rond de behandeling van jouw persoonsgegevens?


Heb je klachten over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Contacteer dan onze functionaris voor bescherming van persoonsgegevens (Data Protection Officer – DPO) op hello@chefrosemary.be of (32) 2 363 55 31. Wanneer hij je onvoldoende kan helpen, kan je ook steeds contact opnemen met de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit en daar een klacht indienen.

Hoe kan je ons contacteren?

Heb je klachten rond de behandeling van jouw persoonsgegevens? Of heb je bijkomende vragen? Contacteer dan onze functionaris voor bescherming van persoonsgegevens.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Contacteer dan onze functionaris voor de bescherming van persoonsgegevens (Data Protection Officer – DPO). Dit kan op 3 manieren:

  • Schrijf een brief naar Smart Retail BV, Edingensesteenweg 196, B-1500 Halle
  • Stuur een mail naar hello@chefrosemary.be
  • Bel ons op (+32) 2 363 55 31.

Wijzigingen aan deze Privacyverklaring

Blijf op de hoogte van wijzigingen en lees deze Privacyverklaring regelmatig na.

Onze dienstverlening groeit en evolueert voortdurend teneinde steeds de best mogelijke service te kunnen blijven aanbieden. Daarom zullen wij deze Privacyverklaring regelmatig bijwerken zodat deze steeds correct toelicht hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Hoewel we ons best doen om je op wijzigingen attent maken, raden we toch aan om deze Privacyverklaring regelmatig te bekijken. Het is immers je eigen verantwoordelijkheid om aanpassingen op te volgen.

De Privacyverklaring werd het laatst gewijzigd op 20/01/2021.

close menu