GRATIS levering vanaf €48 🚴

Wij leveren op dinsdag en op vrijdag

Onze chef koks

Dagelijks vers bereid

Het leven kan best druk zijn. Gelukkig kan je dankzij Rose Mary toch een kwalitatieve, verse en lekkere maaltijd op tafel toveren. En nieuwe smaken ontdekken! 

Met Rose Mary, een collectief van enthousiaste chefs, bereiden we dagelijks verse maaltijden met pure ingrediënten.

Om jou te blijven verrassen veranderen we elke twee weken ons menu.

Dagelijks vers bereid

Onze chefs

Chef Ann

Chef Ann

Op haar 12de kocht Ann een collectie Franse kookboeken omdat ze de zin en gedrevenheid had om te koken. Ann maakt deel uit van Rose Mary omdat ze begrijpt dat het leven soms zo snel voorbij gaat dat je niet altijd de tijd vindt om jezelf, je partner of kroost van een verse maaltijd te voorzien. Zij neemt die zorg voortaan graag op zich!
Ann kookt ook professioneel bij mensen thuis. Meer informatie hierover vind je op haar website thuisgastronomie.com.

Chef Stéphanie

Chef Stéphanie

De Franse Stéphanie Chenard is een nomadische chef met een passie voor kleuren, natuur en texturen.

De laatste jaren waren er van allerlei verrijkende omzwervingen. Van culinaire ervaringen tot het beheren van een bio-keuken in Brussel, van ontmoetingen met gepassioneerde vakmensen tot opleidingen over boeiende onderwerpen zoals Ayurveda, voeding en duurzaamheid.

Vandaag geeft ze kooklessen om te leren hoe je gezond en lekker kan eten. Ze staat voor een duurzame, kleurrijke en smaakvolle keuken, geïnspireerd door haar vele reizen.

Meer informatie kan je vinden op haar website: www.mindfoodnessbysteph.com  

Chef Leyla

Chef Leyla

Met een Turkse vader en een Belgische moeder, leerde onze gastchef Leyla alles over lekkere producten en tradities van beide keukens van haar grootouders.

Om nog meer kennis op te doen vertrok ze naar Istanbul, een stad tussen Oost en West, midden in de twee culturen.

Vandaag is ze bij Rose Mary, waar ze met veel liefde haar gastronomische keuken met jullie deelt!

Vonden jullie haar gerechten lekker? Volg dan een van haar kooklessen die ze organiseert met haar project "Sofraya" (wat "overvolle tafel waar iedereen welkom is" betekent in het Perzisch) ;-).

Chef Jean-Baptiste

Chef Jean-Baptiste

Close-up van de gastchef: Jean-Baptiste Nyssen!

Beter bekend als de uitvinder van een van de eerste Brusselse foodtrucks, waarin hij de croquemonsieurs op een inventieve en innovatieve manier herdacht. Vandaag is hij hier, bij Rose Mary!

Na een mooie carrière in gerenommeerde restaurants waaronder La Quincaillerie in Elsene of Bonsoir Clara Dansaertstraat, biedt hij typische Brusselse gerechten aan, met een creatieve twist, om deze bekende gerechten nog meer te appreciëren.

Chef Sukaina

Chef Sukaina

Tot 2000 woonde Sukaina Muhamed in het Verenigd Koninkrijk. Met haar gerechten wil ze twee dingen bereiken: mensen de Indiase keuken leren ontdekken en zo veel mogelijk vegetarisch koken. Bij Rose Mary zorgt Sukaina voor de Indiase sfeer, zowel achter het fornuis als op jouw bord.

Chef Ae Jin

Chef Ae Jin

Gastchef Ae Jin is dé expert wanneer het op de Koreaanse keuken aankomt. Jaarlijks trekt ze naar Korea om er niet alleen vrienden en familie terug tezien, maar ook om bij te leren op kookvlak. Ze gaat er op bezoek bij haarnetwerk van vrienden en collega-koks, van huismoeders tot Michelin-chefs. 

Met haar onderneming Mokja leert zeBelgen die heerlijke Koreaanse keuken kennen. Dankzij Rose Mary kan jij nu ookgenieten van een van de gezondste en lekkerste keukens ter wereld, met veelgroenten en weinig vetten!

Chef Tine

Chef Tine

Chef Tine leerde van jongs af aan van de Belgische gastronomie houden dankzij haar moeder en grootmoeder.

Als kind wilde ze alles proeven en eten heeft haar altijd al geïntrigeerd. Na haar studies als lerares besloot ze haar passie te volgen en klassieke kooklessen te volgen, waardoor ze in gastronomische restaurants ging werken.

Tegenwoordig ontwikkelt ze recepten, geeft ze kookworkshops en is ze ook foodstylist!

Door de jaren heen en van haar vakanties in Italië heeft Tine alles geleerd over de keuken van dit land. Ze houdt van de puurheid van de gebruikte ingrediënten en de kunst om heerlijke gerechten te bereiden met heel weinig verschillende ingrediënten.

Chef Joke

Chef Joke

Gastchef Joke Simoens is de geknipte persoon om onze tasty healthies voor haar rekening te nemen, want zij houdt ervan om met heerlijke groenten te koken! Ze is razend enthousiast om deel uit te maken van Rose Mary, omdat ze het een creatieve invulling van bezorgmaaltijden vindt. Joke houdt ervan om te reizen, bij te leren en een stukje van de wereld op jouw bord te toveren.

Chef Aziza

Chef Aziza

Bij chef Aziza Nouri ontstond de passie voor koken als kind bij het bekendste boek van Vlaanderen: ‘Ons Kookboek’ van de Boerenbond. De recepten uit dat boek combineerde ze met de Marokkaanse keuken die ze via haar vader binnenkreeg. In de keuken combineert ze met veel liefde Libanese en Marokkaanse ingrediënten om zo tot unieke zuiderse gerechten te komen. ‘Ik vind het heel fijn dat ik deel mag uitmaken van Rose Mary, omdat er een diversiteit aan chefs is die met originele recepten hun eigen klemtoon leggen.’

Wij maken en leveren voor elk wat wils

Bij Rose Mary kan je steeds uit verschillende verse gerechten kiezen, die onze chefs met verse ingrediënten bereiden. Alle tafelgenoten kiezen zelf wat ze eten, want er is voor elk wat wils! We leveren met de fietskoerier in alle Brusselse gemeenten, zowel bij je thuis als op kantoor. Op deze pagina vind je meer informatie over het proces.
Bestel jouw maaltijd hier

Ons concept

Het foodconcept van chef Rose Mary is een idee en culinair initiatief van Colruyt Group. De zogenaamde ‘cloud kitchen’ werd door foodies bij Colruyt Group verder op smaak gebracht. De thuisbasis van alle samenwerkende chefs achter het fornuis bevindt zich in de professionele keuken in Grimbergen.

Ons concept
close menu