GRATIS levering vanaf €48 🚴

Wij leveren op dinsdag en op vrijdag

Hoe werkt het

jouw verse maaltijd, makkelijk en snel op je bord

Kies je maaltijd

Kies je maaltijd

Onze chef-koks koken met pure ingrediënten om voor jou (en je familie) smaakvolle en evenwichtige gerechten te bereiden

Geleverd per fiets

Geleverd per fiets

Onze fietskoeriers leveren jouw gerechten duurzaam aan huis, in alle 19 Brusselse gemeenten. Een kwartier voor je levering ontvang je een sms'je.

Opwarmen & genieten

Opwarmen & genieten

Al onze gerechten komen gekoeld aan bij jou thuis of op kantoor. Je warmt ze gewoon even op in de oven of de microgolf, wanneer jij dat wenst.

een antwoord op al jouw vragen

Bestellen en leveren

Waar levert Rose Mary?

Rose Mary levert in alle 19 Brusselse gemeenten: Stad Brussel (Laken, Haren, Neder-over-Heembeek...), Anderlecht, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Joost-ten-Node, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Ukkel, Vorst en Watermaal-Bosvoorde.

Wat zijn de leveringskosten? 

De leveringskost is steeds €4,95, los van de gemeente in Brussel waar je woont. Bestel je voor meer dan € 48 per leverdatum, dan leveren we je gratis.

Ik plaatste een bestelling, maar ik zag te laat dat jullie niet in mijn gemeente leveren. Wat nu?

Wij controleren sowieso nog eens alle bestellingen. Indien jouw bestelling toch niet kan doorgaan, dan laten we jou via mail iets weten en storten we jouw betaling terug. 

Ik heb mijn bestelling geplaatst, maar merk nu dat ik niet thuis ben op het moment van levering. Wat kan ik doen?

Mail naar hello@chefrosemary.be. We bekijken samen of je bestelling naar een ander moment kunnen plaatsen.

Tot wanneer kan ik bestellen om ’s avonds mijn bestelling geleverd te krijgen?

Je kan tot vrijdag om 16u jouw verse maaltijden bestellen om deze op dinsdag te laten leveren. Kies je voor levering op vrijdag, bestel dan voor dinsdag 16u.

Hoe kan ik weten hoe laat de koerier exact levert?

De koerier stuurt jou 15min. voor levering een sms. Ben je verhinderd? Sms dan gerust terug en laat je koerier weten waar hij jouw maaltijd precies mag leveren (eventueel bij de buren).

Werken jullie met een fietskoerier?

Ja, wij werken met fietskoeriers. We vertrouwen dus op de goede conditie van onze fietsers en vermijden zo ook de files.

Ik heb een verkeerde bestelling in ontvangst genomen of mijn geleverde bestelling klopt niet, wat nu?

We raden altijd aan om de bestelling even te checken vooraleer je deze in ontvangst neemt. Jouw gegevens staan altijd op de bestelling vermeld. Heb je toch een verkeerde bestelling ontvangen? Of komt het leverde pakket niet overeen met jouw bestelling? Mail naar hello@chefrosemary.be en we bekijken samen wat we kunnen doen om dit recht te zetten.

Kunnen jullie garanderen dat er binnen het gekozen tijdsslot geleverd wordt?

Wij stellen - samen met onze fietskoeriers - alles in het werk om jouw bestelling tijdig te leveren. Indien we toch niet tijdig kunnen leveren, stellen we alles in het werk om jou daarvan tijdig op de hoogte te brengen. De fietskoerier verwittigt jou steeds 15 min. op voorhand wanneer hij bij jou komt leveren. Je kan je bestelling ook volgen via de realtime traceerlink. 

Kan ik enkel via internet of ook telefonisch bestellen?

Aangezien we enkel online betalingen ontvangen is bestellen enkel mogelijk via onze website. Is er iets niet duidelijk? Mail naar hello@chefrosemary.be en we proberen je te helpen!

Kan ik een menu vooruitbestellen dat reeds op de website staat gepubliceerd?

We bieden je elke week een volledig nieuw menu om uit te kiezen. Zo kan je niet alleen elke keer andere gerechten proeven, maar kan iedereen eten waar hij of zij het meest zin in heeft.

Je kan telkens de gerechten voor de komende 2 weken online raadplegen en ook bestellen. Hou er rekening mee dat je telkens per leverdag bestelt. Je kan dus niet uit beide menu's tegelijk bestellen, noch voor levering op én dinsdag én vrijdag in 1 bestelling afhandelen.

Kan mijn bestelling op meerdere adressen worden geleverd?

Nee, één bestelling is een adres. Je kan wel meerdere bestellingen plaatsen om te laten leveren op verschillende adressen.

Kan ik zelf mijn levermoment kiezen?

Ja, we leveren op dinsdag en vrijdag tussen 15u en 17u30 of tussen 17u30 en 20u, op het tijdstip dat jij verkiest. Ben je de hele middag thuis, dan kan je ook aangeven dat levering tussen 15u en 20u mag zodat onze fietskoerier de meest optimale route kan kiezen.

Hebben jullie ook een cadeaubon?

Nee, we bieden geen cadeaubon meer aan. Wie in het verleden een waardebon van Rose Mary cadeau kreeg, kan deze nog steeds gebruiken.

Opwarmen & verpakking

Hoe warm ik het best mijn maaltijd op?

Elke maaltijd, die warm te eten is, kan opgewarmd worden in de oven of in de microgolf. Opwarminstructies vind je op de website en op de verpakking. Het houten bakje mag zowel in de oven als in de microgolf. Haal de folie van de verpakking en zet het bakje volgens de instructies in de (micro)golf. Wij raden aan om de oven te gebruiken voor een ideale smaakbeleving. Indien je opwarmt in de oven, laat dan altijd eerst je oven voorverwarmen op de gewenste temperatuur.

Is de verpakking recycleerbaar?

Onze verpakking is van hout gemaakt. De verpakking is zodanig gekozen dat hij mee kan in de oven én de microgolf. Het houten bakje kan je nadien perfect gebruiken als aanmaakhout voor jouw bbq of haardvuur.

Het bakje is PEFC geceritifieerd.

Mag de folie mee in de (microgolf)oven?

Nee, de folie dien je te verwijderen vooraleer je de maaltijd opwarmt. 

Kunnen de maaltijden ingevroren worden?

Ja, dat kan! Wanneer je dit doet blijven de gerechten maximum 1 maand vers.  De maaltijden kunnen in de verpakking zelf ingevroren en opgewarmd worden.

Betalingen

Hoe kan ik betalen?

De betalingen gebeuren op een veilige manier op onze website. Via de betaalmodule kan je jouw bestelling via bancontact meteen betalen. Geen gedoe met cash of wisselgeld. Relax, jouw bestelling komt eraan!

Kan ik bestellen en afrekenen zonder account?

Dat kan. Dan kies je hiervoor tijdens het finaliseren van jouw bestelling. De gegevens die we vragen, zijn nodig om jouw gerecht vlot tot bij jou te kunnen leveren. Indien je ervoor kiest om zonder account te bestellen, worden jouw gegevens niet opgeslagen. Indien je er toch voor kiest om een account aan te maken, is het niet nodig om jouw gegevens opnieuw in te geven bij een volgende bestelling. Wil je wel op de hoogte blijven van onze veranderende menu? Vink dan aan dat je graag op de hoogte wilt blijven.

Gerechten & menu

Ik heb intoleranties, hoe kan ik de allergenen raadplegen?

Vooraleer je bestelt, klik je best even op de detailpagina van het gerecht. Daar kan je de allergenen van het product raadplegen. Op de verpakking zelf kan je op het etiket ook nog eens de allergenen raadplegen vooraleer de maaltijd te nuttigen. Heb je intoleranties en vind je niets in onze voorgestelde menu? Laat het ons weten.

Om de hoeveel tijd verandert de menu?

We bieden je elke week een volledig nieuw menu om uit te kiezen. Zo kan je niet alleen elke keer andere gerechten proeven, maar kan iedereen eten waar hij of zij het meest zin in heeft.

Voor hoeveel personen is één verpakking?

Elke maaltijd wordt per persoon verpakt. Wil je bestellen voor 4 mensen en iedereen wil iets anders? Dat kan! 1 gerecht = 1 persoonsmaaltijd. 

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de veranderende menu?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg elke week ons menu in jouw mailbox. Of geef tijdens jouw bestelling aan dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen door het vakje aan te vinken. It’s as simple as that. We passen onze website tijdig aan, kom dus gerust eens neuzen in onze menu voor komende twee weken.

Hoelang kan ik mijn maaltijd bewaren in de frigo?

Onze maaltijden worden vers bereid door een chef kok met verse ingrediënten. Wij voegen geen extra bewaarmiddelen toe aan onze gerechten, waardoor de maaltijd een beperkte houdbaarheid heeft. Op jouw maaltijd kan je telkens de houdbaarheidsdatum terugvinden. Gemiddeld is een maaltijd nog 2 dagen houdbaar in een koelkast tussen de 0°C en 4°C.

Plannen kunnen veranderen. En dat kan best leuk zijn ;)
Lukt het niet om dit gerechtje voor de houdbaarheidsdatum op te eten? Vries het dan in.

Al goesting gekregen?

Ontdek de kant-en-klare gerechten die we jou deze week voorschotelen

close menu