GRATIS levering vanaf €48 🚴

Wij leveren op dinsdag en op vrijdag

Verse maaltijden aan huis

Geplaatst door Rose Mary Support op

Thuisbezorging van kant-en-klare maaltijden 

Rose Mary zorgt ervoor dat u elke weekdag geniet van makkelijke aanhuislevering van versbereide maaltijden. Bestellen gaat heel vlot: je voegt gerechten naar keuze toe aan je winkelmandje, je kiest een levermoment (jij bepaalt de dag en welk tijdslot) en onze fietskoeriers leveren je bestelling bij jou thuis. 

 

Thuislevering van lekker en evenwichtig eten met fietskoeriers 

 Onze fietskoeriers brengen lekkere, versbereide maaltijden gekoeld naar jou thuis. Zo eet je lekker aan jeeigen tafel (of in je eigen zetel, af en toe mag dat soort comfort food ook) zonder zelf te moeten koken, of zelfs het huis te verlaten om boodschappen te doen. Je kiest zelf op welke dagen je onze maaltijden ontvangt. 

   

Thuis opwarmen 

Kant-en-klare maaltijden opwarmen in de microgolfoven of in de oven 

Elke maaltijd  kan opgewarmd worden in de oven of in de microgolf. De opwarminstructies vind je op de website en op de verpakking.

Het houten bakje mag zowel in de oven als in de microgolf. Haal de folie van de verpakking en zet het bakje volgens de instructies in de (micro)golfoven.

Wij raden aan om de oven te gebruiken voor een ideale smaakbeleving. Als je opwarmt in de oven, laat dan altijd eerst je oven voorverwarmen op de gewenste temperatuur.

 
 

 
 

 


Ouder artikel

close menu